TLC is een digitaal beheersysteem dat data en advies bijeen brengt. Een uniek product: geen enkel ander systeem kan zo eenvoudig alle informatie met betrekking tot het beheer van de groene/infrastructurele omgeving opslaan, bewerken en delen.

Hoe werkt het?

TLC floreert bij grote hoeveelheden informatie. Deze informatie is samengesteld uit doelgericht advies met concrete doelstellingen voor de toekomst, plus bestaand kaartmateriaal en andere informatiebestanden (o.a. locatiefoto's, contractdocumenten en beheermaatregelen).

Totaaladvies voor complete terrein

Samen met u bepalen we wat de (financiƫle) doelstellingen zijn voor het beheer van uw terrein. Op basis van deze doelstellingen, stellen wij een advies op dat voorziet in een effectief en planmatig beheer om de gestelde doelen te halen. Het advies behelst niet alleen de groene buitenruimte, maar ook de civiele onderdelen van het terrein. Zo krijgt u een totaaladvies voor het complete terrein.

Kostenbesparend

TLC voegt al de informatiebestanden en de beheerdoelstellingen samen in een applicatie op basis van GIS. U bent niet langer afhankelijk van verschillende kaarten, Excel sheets of ander materiaal dat niet met elkaar communiceert. TLC koppelt desgewenst verschillende soorten informatie aan elkaar, zodat u direct inzicht krijgt in beheervraagstukken. Ook geeft het u de mogelijkheid om werkzaamheden te klusteren, zodat u kostenbesparend en effectief te werk kunt gaan.

Adviezen omvatten de volgende diensten:

TLC
Doelgroep
Portfolio
Expertise
Contact